2013. április 18., csütörtök

Emery az újoncokról és jövőjükről

Miközben a csapat háza táján a legtöbb figyelem az elkövetkezendő Draft-ot övezi, a csapat GM-je, Phil Emery a tavalyi első két választottja, Shea McClellin és Alshon Jeffery felé támasztott magas követelményeiről beszélt a csapat e-heti minicamp-jén.


2012-ben Shea McClellin leginkább passzjátékok ellen volt fent a pályán - újonc szezonjában 2,5 sack, 14 irányító-siettetés a statisztikája.
A tavalyi második körben választott Alshon Jeffery, aki bár egész szezonban sérülésekkel küszködött, 10 mérkőzésen 24 elkapásból 367 yardot és 3 TD-t szerzett.
"Fejlődést várok tőlük." - mondta Emery - "Azt várom, hogy a következő szezonban egy magasabb szintre lépjenek, erre van szükség ahhoz, hogy bajnokságot nyerjen egy csapat. Ez az alapkövetelmény és a játékosok kiértékelésében is ezt a kérdést tesszük fel először: Tud-e még fejlődni? Ha a tavaly draftolt fiatalokat nézzük, idén azt várjuk tőlük, hogy tovább fejlődjenek és feljebb lépjenek egy szintet"

Marc Trestman dícsérte a játékosokat, amiért igen jó teljesítményt nyújtottak a csapat első - keddi - edzésén.
"A képességük, hogy megtanuljanak egy teljes rendszert, jó helyre álljanak fel és akadálymentesen tudjanak mozogni, nyilvánvaló. Nem volt sok megállás az edzésen, nem kellett újra és újra elmagyarázni dolgokat, és ez a pozíciós edzők és játékosok közös eredménye, hogy megfelelően fel tudták dolgozni a playbook egyes részeit, ilyen rövid idő alatt." - nyilatkozott Trestman. "Persze még csak az elején tartunk. Szerdán egy másik game-plant adunk a kezükbe, újabb 100 játékkal, újabb 20 futással és újra kijövünk a pályára. Megpróbálunk a játékosokból annyit kihozni, amennyit csak tudunk. Szerintem megmutatták, hogy boldogulnak ennyi információval, később pedig meglátjuk, hogy hogy alakul a folyamat."

Phil Emery nem örült Evan Rodriguez márciusi előállításának - ahol Miamiban egy baleset helyszínén ittas állapotban ellenállt a rendőri intézkedésnek.
"Evan tudja, hogy csalódtam benne" - mondta Emery - "Újra felvilágosítottam az elvárásaimról egy Chicagoi játékossal szemben, mind a pályán és mind a pályán kívül. Nem tűrök ilyen viselkedést. Ennek ellenére eddig egy eredményes edzőtábort tudhat a háta mögött - ahol ugye Brandon Marshall és pár másik játékos társaságában, Miamiban edzettek. Rossz döntés hozott, a rossz időben és rossz helyen. Szerencsére további folyománya nem lett a rendőrségi ügynek, de felhívtam a figyelmét, hogy a felkészülés során sokat várok tőle is."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése