2013. szeptember 15., vasárnap

2013 Week 2 - Vikings @ Bears - Beharangozó

Íme, újabb hét telt el, újabb vasárnap, így újabb Bears mérkőzés.
Ezen a héten az egyik csoportriválist, a Minnesota Vikings-t fogadjuk a Soldier Field-en, így bármi is történik, a parázs hangulat garantált.



Védelem:
A múlt heti Bengals elleni Bears defense szépen muzsikált. A futójátékot sikerült kikapcsolni, ellenben a passzvédekezés - azon belül is az irányítóra helyezett nyomás - nem volt megfelelő. Dalton-t egyszer sikerült sackelni. Szerencse talán, hogy a Vikings múlt heti produktuma alapján ez a felállás most is megfelelő lehetne. Ponder nem kifejezetten a passzolási képességeiről híres, bár a Lions védőfala siettette is rendesen. Adrian Peterson és a futójáték levédekezése ezen a héten kulcsfontosságú. Ha Petersont vissza tudjuk fogni, a minnesotai passzjátékkal könnyebben boldogulhatunk. A chicagoi védőfal a múlt héthez képest csak javulhat, így ha sikerül elég nyomást helyezni az ellenfél irányítójára, könnyen zavart okozhatunk a játékukban. Az ellenfél elkapói, Greg Jennings és Jerome Simpson áll majd a Chicago félelmetes CB-párosával - Charles Tillman és Tim Jennings-el szemben.

Támadósor:
Hazai oldalon bizakodóak lehetünk a támadóegység teljesítményét illetően. A támadófal szépen fogta vissza a liga egyik legbrutálisabb védőfalát, így a Jared Allen vezette Vikings védőfalnak nehéz dolga lehet, bár a futójáték ezen a héten kérdéses hogy fog működni. Matt Forte és Michael Bush előtt hatalmas feladat lesz, hogy a passzjátékról levegyék a "nyomást".

Az előzetes várakozások alapján a mérkőzés kulcsa tehát Adrian Peterson és a minnesotai futójáték levédekezése, valamint kellő nyomás helyezése Ponderre, valamint a támadófal futásblokkolása, és a futójáték feljavulása lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése